Powerbanklerin Yavaş Şarj Edilmesi Sorunu

Gelişen teknoloji ile birlikte mobil şarj aletlerinin de teknolojisinde gelişmeler devam ediyor. Daha önce duymadığımız terimleri duymaya başladık. PD şarj, QC Şarj gibi terimler kullanılan şarj aletlerinin üzerinde not olarak dikkat çekiyor.

Hızlı şarj edilen powerbank modellerini satın alanların yaşadığı en önemli problem saatlerce şarjda bekletilen powerbankin ancak yüzde 25 şarj ettiği. Bu kadar saat şarjda bekleyen aletin çoktan tam dolması gerekiyordu, ama şarj olamadı.. Neden?

Mobil şarj aleti ithalatına 2010 yılında başlayan Baylar Promosyon, BayCHIP Markasıla ithal ettiği mobil şarj aletlerinde en kaliteli pilleri kullanmaktadır. Kullanılan piller her türlü yanma ve patlama testlerinden geçmekte, ithalatı sırasında tekrar test edilerek onay alınarak piyasaya sunulmaktadır.

İlk senelerde gelen modeller olsun şu anda satılan modeller olsun, ürünleri şarj ederken kaliteli şarj aletleri ve orjinal telefon kablolarıyla şarj edilmelerini tavsiye ediyoruz.

Son dönemde üretilen hızlı şarj özellikli ürünlerin kendilerini şarj ederken de hızlı şarj özelliği olan adaptörlerin kullanılması ciddi önem taşımakta. Eski adaptörlerin kullandığı watt ile son dönemde kullanılanların watt oranları ciddi farklılık göstermektedir. 20 watt ve üzeri adaptörler,  son çıkan powerbank modellerinin hızlı şarj olmasını sağlarlar.

Eski adaptörlerle 8-10 saatte full şarj edilemeyen powerbankler, 67W, 120W gibi adaptörlerle birkaç saat içerisinde  100% tam şarj olmaktadırlar.

Kullanılan usb ara kablosunun da kaliteli ve iletkenliği yüksek olması bu şarj hızını daha da hızlandıracaktır.

 

hızlı şarj adaptörleri
hızlı şarj adaptörleri
hızlı şarj adaptörleri
hızlı şarj adaptörleri